kis color

KIS KeraBlond Bleach Powder

KIS KeraCream Collection bevat ook KeraBlond. Een stuifvrije blondeerpoeder om het haar tot zeven tinten lichter 
te kleuren zonder gebruik van warmte(bronnen). Het Keratin Infusion System beschermt het haar tijdens het blondeerproces.

 

Let op, dit dient gemengd te worden met de KIS Oxy Crème.

€ 3,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

KIS Keracream Colors

Haarkleuring met 100% dekking bij slechts 3% waterstofperoxide. Biedt de haarkwaliteit van een spoeling en de houdbaarheid van een verf. Gemakkelijk te verwerken. Geeft extra glans. In 64 kleurnuances.

 

Bekijk de kleurentabel (pdf) en richtlijnen voor gebuik

 

Geheel passend binnen de filosofie van KIS, biedt Kappers u een uitgebreide kleurcollectie: KeraCream Color. Deze collectie van hoogwaardige producten, biedt u en uw klant, daadwerkelijk wat ze belooft: een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar bovendien versterkt en beschermt.

Natuurlijk zijn ook deze kleurproducten verrijkt met het Keratin Infusion System. Zo staat KeraCream Color niet alleen garant voor prachtige kleuren, maar ook voor gezond en krachtig haar.

 

Je dient de KIS KeraCream te mengen met de KIS Oxycrème.

€ 6,45

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

KIS KeraFresh - 250 ml

Doffe kleur? Fris je kleur op met deze color conditioner. Deze conditioner zorgt ervoor dat gekleurd haar weer mooi en glanzend eruit ziet!

 

Een intensief verzorgende en kleurende conditioner. Ideaal voor het opfrissen van de haarkleur. Geschikt voor alle haartypes. De kleurpigmenten werken opbouwend en geven een verfrissend effect op zowel gekleurd als natuurhaar.

 

Alle kleuren vanaf kleurhoogte 4,5 en 6. Alleen KeraFresh Silver is vanaf kleurhoogte 10 en 11 

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

KIS KeraBoost Infusion - 300 ml

De Kis Keraboost Infusion is een zeer geconcentreerde mix van keratine aminozuren, met een moleculair gewicht van 150, gecombineerd met kationische enzymen. Deze bouwen het haar van binnenuit weer op en geven het zijn oorspronkelijke kracht terug. Hierdoor blijven eventuele kleuringen en andere chemische behandelingen langer mooi.

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

KIS Oxycreme - 1000 ml

Waterstof peroxide op creme basis voor alle soorten haarverf, spoelingen en blonderingen. 

Garandeert een gelijkmatige zuurstofafgifte tijdens de inwerktijd. De kleur wordt sprankelender, dieper en glanst mooier. De extra conditioners verzorgen het haar extra tijdens het blonderen en verhogen zo de effectiviteit van de kleurbehandeling.

 

Ingrediënten:

KIS 150 M.W.: verstevigt het haar en bouwt het van binnenuit weer op. Extracten van rozemarijn, eucalyptus, tijm, lavendel en brandnetel: geven glans, verzorgen de hoofdhuid en vullen vitaminen en mineralen aan. Cocamidopropyl Betaine: ingrediënt van de kokosnoot, bekend om z’n verzorgende eigenschappen.

€ 7,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

KIS DMI Lotion - 1000 ml

Met de DMI Lotion maakt u van de KIS verf een kleurspoeling! Waanzinnige glans, dekkracht en houdbaarheid! U kunt er kleurspoelingen van maken ( mengen 1:1 met de verf van KIS , 20 min. inwerken ) U kunt er mee voorpigmenteren en kleurcorrecties maken.

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen