cursus Haarstyling

Vijf avonden van tweeënhalf uur voor € 399,00 (inclusief lesboek en gebruik van een oefenhoofd, excl. kappersmaterialen)

Eén vaste avond per week van 19:30 tot 22:00 uur

Het stylen van het haar is een essentieel onderdeel van het allround kappersvak. Selfline biedt op een groot aantal plaatsen in Nederland de cursus Haarstyling aan. De cursus bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist. De cursus haarstyling start jaarlijks in januari.

Doelgroep

 

Iedereen die de technieken van haarstyling wil leren. Ervaring met haarstyling is niet nodig. Leeftijd vanaf 16 jaar en ouder. Geen lange moeilijke theorieavonden. Je gaat direct met je handen aan de slag.

Wat leer je in de cursus Haarstyling (SO3)?

In deze leuke cursus krijg je uitleg over haarverzorging- en stylingproducten, het verzorgen van het haar en leer je de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt omvorming door middel van shapers, permanent, watergolf, verschillende föhntechnieken en uitleg over werken met de styltang (krultang en straightener). Tijdens de cursus werk je met een oefenhoofd met halflang haar. Op de laatste cursusavond geef je het meegebrachte model advies over de reiniging, verzorging en styling van het haar en breng je het haar in model. Na afloop van de 5 cursusavonden ontvang je van ons het SO3 certificaat, mits je de technieken beheerst en minimaal 4 cursusavonden hebt gevolgd.

Welke materialen heb ik nodig?

 

Aanbieding voor cursisten: Haarstyling materialenpakket t.w.v. € 124,95 voor € 100,-!

 

Het materiaalpakket bevat;

  • permanentpakket
  • watergolfpakket
  • 24 shapers in 2 maten
  • föhnborstel
  • puntkam

Naast deze materialen heeft u nodig voor de cursus:

  • Stylingborstel of Krultang
  • Straightener
  • Föhn
  • Haarspuit

kappersopleiding

Cursuslocaties voor Haarstyling

Locatie Datum 
Alkmaar  januari 2025
Almelo  januari 2025
Den Haag  januari 2025
Goes  januari 2025
Groningen  januari 2025
Haarlem  januari 2025
Nijmegen  januari 2025
Zwolle  januari 2025

U kunt ook inschrijven voor één van de andere locaties van Selfline Kappersopleidingen. Bij minimaal zes inschrijvingen kan de cursus op die locatie starten.

Indien je een vaste avond in de week niet kunt dan kan je dit bij jouw inschrijving aangeven. 

Indien je maar op één locatie kunt deelnemen dan dien je die locatie als eerste én als tweede voorkeurs locatie in te voeren bij inschrijving

Wijzigingen voorbehouden. Laatste update was op: 20 januari 2024.