Kappersopleidingen

Selfline geeft al sinds 1992 kapperscursussen aan de consument. In kleine groepjes van maximaal 12 cursisten leren wij je onder meer haarknippen, volume maken, opsteken & vlechten en haarverven & blonderen.

 

Wij besparen je de onnodige - en lastige theorielessen, want alle lessen zijn gericht op de praktijk onder leiding van vakkundige docenten, die zelf jaren in een kapsalon gewerkt hebben. Een vooropleiding is niet vereist. Onze cursisten zijn van alle leeftijden*, dus je bent nooit te oud om met onze cursussen mee te doen.

 

Naast de lesuren op de cursusavond ben je niet verplicht thuis extra oefenuren te maken. De studiebelasting is dus het aantal cursusuren zoals aangegeven bij de betreffende cursus. 

Je leert de technieken begrijpen en beheersen gedurende de cursusavonden onder begeleiding van de docent. De docent zal je op de cursusavond aangeven wat je eventueel wel en wat je juist niet thuis kan oefenen als je vingervlugheid wilt krijgen.   

*Deelname aan de groepscursussen is vanaf leeftijd 16 jaar. Privéles is mogelijk vanaf leeftijd 14 jaar. Bij minderjarigheid zie voorwaarden.

Selfline Kappersopleiding

haarknippen Beginners

Tien avonden van 19.30 tot 22.00 uur.      Geen vooropleiding nodig. Certificaat SO1.

Selfline Heren Knippen

HAARKNIPPEN  Gevorderden

Tien avonden van 19.30 tot 22.00 uur.        SO1 certificaat of een kappersdiploma vereist. Certificaat SO2.

Selfline Kappersopleiding

Haarstyling

Vijf avonden van 19.30 tot 22.00 uur.        Geen vooropleiding nodig. Certificaat SO3.


Selfline Cursus Vlechten Opsteken

Opsteken & Vlechten

Vijf cursusavonden van 19.30 tot 22.00 uur. Geen vooropleiding nodig. Certificaat SO4.

Selfline Haarverven

Verven & Blonderen

Acht cursusavonden van 19.30 tot 22.00 uur. Geen vooropleiding nodig. Certificaat SO5.

Priveles kappersopleiding

Privéles kappersopleiding

Selfline biedt de mogelijkheid tot een maatwerk opleiding. Flexibiliteit in locatie, dagen, inhoud, alles in overleg. Geen vooropleiding nodig.