Hengelo Gevorderden geslaagd!

Selfline kappersopleiding

Gefeliciteerd, Geslaagd! De cursisten van de Gevorderdencursus Haarknippen te Hengelo hebben het SO2 certificaat behaalt.

We wensen jullie veel succes in het mooie kappersvak.

Ook een cursus volgen? Neem een kijkje op onze site: Kappersopleiding - Selfline Kappersopleidingen en Kapperscursussen

 

 

#Hengelo, #selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon, #praktijkgericht #avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister #geslaagd