Priveles op maat

Selflien kappersopleiding

Het opfrissen of leren van het kappersvak kan bij Selfline ook op maat! Hierbij kan je denken aan flexibiliteit in de tijd en plek die voor jou het beste uitkomt, de opleiding afstemmen op de doelgroep waar jij je op wilt focussen en nadruk op de technieken leggen die jij belangrijk vindt!
Schrijf je snel in! https://www.selfline.nl/cursussen/privé-maatwerk/

 

 

#maatwerk #priveles #kappersopleiding #STAPBudget #selfline #Scholingsregister #NRTO #CRKBO #kapperscursus #vakopleiding #kappersschool #kappersvak #kapper #kapster #knipcursus #deeltijd #deeltijdkappersopleiding #avondschool #avondopleiding#betaalbareopleiding,#vakschool

#kappersvakschool#kapsalon, #praktijkgericht #avondopleiding#vakdocent, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #beginnerscursushaarknippen #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk