Cursisten Bergen op Zoom Gefeliciteerd!

Selfline kappersopleiding

Onze cursisten uit Bergen op Zoom zijn geslaagd! Gefeliciteerd met het behalen van het SO1 certificaat en veel succes verder in het kappersvak!

Wil jij ook een cursus volgen? schrijf je nu in!

https://www.selfline.nl/kappersopleidingen/

 

#BergenopZoom #Cursisten #Gefeliciteerd #Geslaagd #kappersopleiding #STAPBudget #selfline #Scholingsregister #NRTO #CRKBO

 

#kapperscursus #vakopleiding #kappersschool #kappersvak #kapper #kapster #knipcursus #deeltijd #deeltijdkappersopleiding #avondschool #avondopleiding #betaalbareopleiding,#vakschool,#kappersvakschool#kapsalon, #praktijkgericht #avondopleiding#vakdocent, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #beginnerscursushaarknippen #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk