Geslaagd! Cursisten Zwolle Certificaat SO1

Selfline Kappersopleiding

Het nieuwe jaar is voor onze cursisten uit Zwolle begonnen met het SO1 certificaat op zak! Zij hebben de beginnerscursus haarknippen gevolgd en het SO1 certificaat behaald. Gefeliciteerd! Op naar de gevorderdencursus haarknippen!
Ook een kapperscursus volgen? www.selfline.nl/kappersopleidingen/

 

#Zwolle,#Gefeliciteerd,#Certificaat,#Nieuwjaar,#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon, #praktijkgericht,#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister