Gelukkig Nieuw jaar!

Selfline wenst je een mooi en gelukkig 2023! We kijken terug op een prachtig jubileumjaar met veel nieuwe ervaringen.

Zien we jou in 2023 bij onze kappersopleiding? Neem een kijkje op onze site: www.selfline.nl/kappersopleidingen/

 

 

#2023,#Gelukkig,#Nieuwjaar,#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon, #praktijkgericht,#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister #geslaagd #privecursus #certificaat