Hengelo cursisten SO1 geslaagd!

Selfline kappersopleiding

Feest! Deze cursisten uit Hengelo hebben de beginnerscursus haarknippen gevolgd en het SO1 certificaat behaald. Gefeliciteerd!

Ook een kapperscursus volgen?

Schrijf je nu in en begin in 2023: www.selfline.nl/kappersopleidingen/

 

#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon, #praktijkgericht #avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister #geslaagd #privecursus #certificaat