Gefeliciteerd! Nijmegen Gevorderden Geslaagd.

Selfline Kappersopleiding

Gefeliciteerd, Geslaagd! De cursisten van de Gevorderdencursus Haarknippen te Nijmegen hebben het SO2 certificaat behaalt. We wensen jullie veel succes in het mooie kappersvak.

 

#cursisten,#geslaagd, #selfline, #kappersopleiding, #kapperscursus,#vakschool, #vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon,#praktijkgericht,#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding,#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk, #STAP-Budget, #Scholingsregister, #privecursus, #eigenkapsalon, #Gevorderden, #Haarknippen