Groepscursus en Privécursus

Selflien Kappersopleiding

Het kappersvak is bij Selfline te leren via groepscursus en via privécursus. Kies de cursus die bij je past, of volg alle cursussen voor het kappersvak allround!

Bezoek onze site voor meer informatie: https://www.selfline.nl/kappersopleidingen/

 

 

#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon, #praktijkgericht #avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister #privecursus #eigenkapsalon #Gevorderden #Haarknippen