Schrijf je in en start in september!

Selflien kappersopleiding

Grijp je kans! Je kunt je nu nog inschrijven voor onze beginnerscursus Haarknippen, die start in september.

Leer in een vaste avond per week de basistechnieken van het kappersvak en behaal een certificaat.

Meer weten over de deeltijd praktijk kappersopleiding? Kijk op www.selfline.nl!  

 

#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon, #praktijkgericht #avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Voordelen #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister #geslaagd #privecursus