Haarlem Selfline cursisten geslaagd!

Selfline Kappersopleiding

We zijn trots op onze cursisten in Haarlem, die zijn geslaagd voor de Beginnerscursus Haarknippen. Gefeliciteerd met het behaalde certificaat! 

Wil jij ook je eerste stappen in het kappersvak zetten? Dan is dit je kans! In september start onze Beginnerscursus Haarknippen weer, op locaties door heel het land. Kijk op www.selfline.nl!

 


#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Keurmerk #NRTOKeurmerk #STAP-Budget #Scholingsregister #STAP #Haarlem #Geslaagd #gefeliciteerd