Selfline ontvangt het NRTO Keurmerk!

NRTO Keurmerk Selfline Kappersopleidingen

Selfline heeft op 3 juni 2022 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Selfline voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan Selfline aantonen dat voldaan wordt aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

 

Een mooie erkenning voor het hele Selfline team dat zich al 30 jaar inzet om haar cursisten het kappersvak bij te brengen via de praktijk kappersopleiding.

 

Voor meer informatie over Selfline en het NRTO Keurmerk: https://www.selfline.nl/partners/nrto/

 

Voor meer informatie over de kappersopleidingen van Selfline: https://www.selfline.nl/kappersopleidingen/

 

#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #Keurmerk #NRTOKeurmerk