Groningen cursisten SO2 geslaagd!

Trots op onze cursisten in Groningen, die in maart zijn geslaagd voor de Gevorderdencursus Haarknippen SO2. Gefeliciteerd met het behaalde certificaat!

Benieuwd naar wat de cursisten tijdens deze cursus hebben geleerd? Neem dan een kijkje op onze site www.selfline.nl!

 

 

#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #NRTO #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier #eigen #salon #gefeliciteerd #geslaagd #Groningen