Kernwaarden Selfline

Selfline kappersopleiding

Bij Selfline staan onze kernwaarden centraal: We leveren kwaliteit, zijn al 30 jaar een betrouwbare en toegankelijke kappersopleiding en onze docenten brengen het plezier in het kappersvak graag over aan onze cursisten.

Meer weten over onze kapperscursussen? Kijk op www.selfline.nl

 

 

#selfline#kappersopleiding#kapperscursus#vakschool#vakopleiding#kappersschool#kappersvakschool#kapper#kapster#kapsalon#avondopleiding#kappersvak#vakdocent#deeltijdkappersopleiding#avondschool, #inschrijven, #eigenzaak, #voordelen #cursisten #betaalbareopleiding #ambacht #haarstyling #beginnerscursushaarknippen #verven #blonderen #vlechten #opsteken #gevorderdencursushaarknippen #haarknippen #CRKBO, #kernwaarden, #kwaliteit, #betrouwbaar, #toegankelijk, #plezier