Valentijnsdag

Selfline Kappersopleidingen
Valentijnsdag

Het is alweer bijna Valentijnsdag, dé dag van de liefde. En welke liefde is nou groter dan die van een moeder voor haar dochter? Een manier om deze liefde te uiten is het mooi maken van je dochter. Dit kan je doen door het opsteken of vlechten van haar mooie lange haar. Door uitgebreid de tijd te nemen voor je dochter, versterkt dit op een leuke en speelse manier jullie band!
Wij van Selfline weten hoe leuk samen vlechten en opsteken kan zijn, en daarom willen wij deze ervaring graag delen! Heb jij altijd al op een professionele manier willen leren hoe je moet opsteken en vlechten? Kijk dan nu op https://www.selfline.nl/cursussen/opsteken-en-vlechten/ ! 
#selfline #kappersopleiding #kapperscursus #vakopleiding #kappersschool 

#kappersvakschool #valentijnsdag #opsteken #vlechten